Presseomtale og forretningsudvikling

Vi løser alle typer maleropgaver - store som små!

Malermester Lakner er ikke som de andre malere

Vi bygger en vindende kultur og anerkender vores medarbejdere. Vi brænder for at levere et fantastisk stykke håndværksarbejde for vores kunder, og for os er det at male en passion.

Her kan du finde information, artikler og videoer om den omtale, det har skabt i medierne - både online og offline, samt de ting vi har deltaget i, og det kunderne har sagt om os på nettet.

Alle der kommer i berøring med Malermester Lakner sætter et aftryk.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

14. maj 2016 

KM Cup 2016 (Københavns Malerlaug)

Malermester Lakner dækker bedre, end vi dribler ;0)

Vi var 7 virksomheder, der havde en fantastisk lørdag med kollegaer, familie og venner

Tak til Københavns Malerlaug for et fantastisk arrangement

Malermester-lakner-københavns malerlaug- cup 2016

9. APRIL 2015

ERHVERVSFORTÆLLINGER I SKOLERNE

Junior Chamber International er et verdensomspændende netværk for unge mennesker mellem 18 og 40 år og ligger i mange lande. Lokalt ligger JCI Amager, som var på besøg til en "virksomhedsdag" for deres gruppe med næsten 25 mand.

Peter Lakner kender til vigtigheden af netværk, da Malermester Lakner er startet på den måde og forsat får masser af forretning på den måde. Derfor var det nemt at sige ja, da JCI Amager valgte at spørge Peter om lov til at komme forbi og høre hvordan en moderne håndværker tænker - og gør!

 

23. MARTS 2015

ERHVERVSFORTÆLLINGER I SKOLERNE

Overborgmester Frank Jensen har lavet en femårsplan der skal skabe 20.000 flere jobs i København. På vejen, er der nogle udfordringer og dem har 3 erhvervsledere, der i blandt, Peter Laker udtalt sig om.

Du kan læse artiklen her på Berlingske.

Hvis der skal være håb for at erhvervslivet, så skal der mere fokus på at få bragt timerne man bruger i en erhvervsbil ned samtidig med at det offentlige system skal være mindre tungt.

20. JANUAR 2015

ERHVERVSFORTÆLLINGER I SKOLERNE

Erhvervsfortællingerne er et tilbud til kommunernes skole, som Håndværkerforening Kjøbenhavn står bagved.

I hovedstadsområdet er der alt for mange unge, der ikke ser erhvervsuddannelserne som en mulighed. Men Peters personlige beretning har været med til at give eleverne et bredere grundlag for at beslutte deres fremtid. Vi håber og tror, at der med arrangementet bliver åbnet nogle døre mellem de deltagende elever og de håndværksvirksomheder der ligger i kommunen.

Du kan læse mere om deres erhvervsfortællingerne her.

14. JANUAR 2015

VI SÆTTER VORES TALENTER I SPIL!

Kender du følelsen af at du er god til noget, faktisk så meget at du føler dig som verdensmester til det...?

Det er der en årsag til!

Gennem Signe Linneboe, der er certificeret "talenthunter" og indehaver af Talent Inc, har Malermester Lakner indgået et samarbejde for hele 2015, hvor hun skal være med til at kortlægge alle virksomhedens ansattes og finde ud af hvad deres talenter er.

Værktøjet hun bruger, har allerede betydet at ledelsen i virksomheden har fundet ud af hvordan de bedst muligt kan drive udviklingen fremover, samt hvad de mangler.

Du kan møde Signe på hendes LinkedIN profil her.

30. DECEMBER 2014 

PETER LAKNER HAVNER I SEMLERS ÅRSRAPPORT

Så lykkes det endelig for Peter at optræde som fotomodel!

Dog kun i malertøjet og sammen med en teknikker under en af vores egne biler.

Som et element i årsrapporten til Semler Gruppen A/S, blev Peter spurgt om han var interesseret i at optræde på billederne de skulle bruge.

Da vi går ret meget op i det lokale miljø, var der ingen tvivl om at vi skulle deltage i dette - og desuden er køreturen over til deres værksted ikke så lang fra vores egen adresse... 

1. DECEMBER 2014

MALERMESTER LAKNER HAR FÅET VOSKEVÆRK

Malermester Lakners har vokset sig ud af sine små lokaler, så nu rykker vi videre til nogle større på Egensevej 25, 2770 Kastrup. Der er både lagerlokale, kontorfaciliteter og masser af plads til virksomhedens biler.

Vinteren er lavsæson i malerbranchen, så vi bruger tiden på at gøre os klar til foråret og sommeren.

Klik her for at se på Google Maps hvor adressen befinder sig.

28. NOVEMBER 2014

FOREDRAG I NETVÆRKET FOR EJERLEDERE

Peter Lakner var blevet inviteret til Selskabet for Ejerlederes årsdag i Carlsberg byen, for at holde et foredrag sammen med Malermester Lakners ansatte "videnpilot", Michael Chen.

Emnet der blev diskuteret og åbnet op for, var hvilken værdi det skaber for en håndværksvirksomhed at ansætte en akademiker.

17. OKTOBER 2014

 ÅRETS UNGE ERHVERVSLEDER PÅ AMAGER

Malermester Lakners hurtige vækst, "opdages" af de erhvervsinteresserede på Amager og JCI Ørestaden har således nomineret Peter Lakner til Årets Unge Erhvervsleder 2014.

Prisuddelingen foregår d. 29. oktober i VL-bygningen på Amager og Peter har taget 8 andre fra firmaet med til denne aftens begivenhed.

10. OKTOBER 2014

HÅNDVÆRKERFORENINGEN INTERVIEWER PETER

Peter Lakner arbejder for innovation og udvikling i malerfaget.

Det handler i stor grad om at sætte sit præg i Håndværkerforeningen i Kjøbenhavn også.

11. SEPTEMBER 2014

TILFREDSE KUNDER ER FOR TØSEDRENGE

Under virksomhedens strategidag lørdag d. 6. september, fik vi besøg af J. Christian Andersen, fra RelationWise, til at holde et kort foredrag om "service".

Han er bl.a. forfatter af bogen "Anbefalet" (som du kan hente GRATIS her), en bog om at gøre tilfredse kunder til ambassdører - noget vi brænder rigtig meget for hos Lakner.

Christian fik en så god oplevelse af at møde de ansatte i firmaet og høre om vores måde at drive service på, at han valgte at fortælle i sit nyhedsbrev denne uge, en lille kort - men meget betydningsfuld historie, som Pernille Dalbro udførte for en af vore kunder, som gjorde en verden til forskel - og gør kunder fra "passiv tilfredse" til "ambassadører"!

19. AUGUST 2014

Sponsor i Fremad Amager

I foråret blev Malermester Lakner sponsor i Fremad Amager.

De har nogle visioner for fremtiden som matcher det Malermester Lakner gerne vil - og så er Fremad Amager lokale, noget der tæller stort i vores øjne.

En af deres sponsorgoder, er at de gør meget ud af at fortælle resten af deres netværk, hvem deres sponsorer er, hvad de er gode til og finder ud af hvorfor de har valgt at lægge penge i klubben.

Forneden kan de du se interviewet de har lavet med Peter.

10. JULI 2014

AT SE MALING TØRRE I DR-NYHEDERNE

Måske du også så den ultra kedelig VM-semifinale mellem Holland og Argentina, d. 9. juli 2014?

Dagen før var der sat målrekord af Tyskland for flest mål scoret i en VM-semifinale. Dagen efter fik vi så den næste rekord - for første gang i VM's historie - en målløs semifinale i 120 minutter...

DR Nyhederne var på opdagelse, da de mente at det var sjovere at se maling tørre, så derfor lagde de vejen forbi Malermester Lakner's ansatte, Pernille Dalbro for at få en forklaring på hvordan maling tørrer og hvorfor det er mere spændende end en kedelig fodboldkamp, rengøring og opvask... :)

Se klippet fra nyhederne her

25. JUNI 2014

PETER I MENINGSMASKINEN PÅ TV2LORRY

Peter Lakner var i MENINGSMASKINEN i TV2Lorry for at udtale sig om håndværkerfradraget. Der er i disse dage hætfig debat på Christiansborg, hvorvidt det skal beholdes eller ikke.

Faktum er at Malermester Lakner ikke behøver sig ja til sort arbejde, fordi flere ønsker at handle "hvidt" - et tydligt tegn, da virksomheden er gået fra 1 til 13 medarbejder på mindre end 18 måneder.

Klik på nedenstående link og find Peter udtale sig i de første 2 minutter i videoen.

Se indslaget fra TV2 Lorry her

24. JUNI 2014

FREMTIDENS ØKONOMISKE UDVIKLING

Malermester Lakner ApS brugte 3 måneder på at få godkendt Videnpilot ordningen og 2 rekrutteringsrunder af Signe Linneboe, for at finde den helt rigtige kandidat til stillingen som "økonomisk udvikler" med blik på fremtidens markedsføring af Lakners ambitiøse marketingsstrategi.

Michael Chen er født i Kina, men kom til Danmark som 13 årig og har ejet flere restauranter, hvor han bl.a. udviklede konceptet "Spis for 1 krone på din fødselsdag" og blev færdiguddannet på CBS sidste sommer, da han nu ønsker at bruge sit flair for tal og forretningsudvikling, til at assistere en virksomheds vækst ønsker.

Vi byder Michael velkommen fra d. 1. juli hvor han tiltræder som fuldtidsansat.

 

Din sikkerhed for godt håndværk

Eksempler på tidligere kunder

Erhverv

Vi har mange års erfaring med erhvervskunder, og vi har håndteret de
helt store virksomheder, men udfører også maleropgaver for mindre virksomheder. Læs mere ❯

Boligforeninger

Få en fast samarbejdspartner til din boligforening ifm. f.eks.:

Læs mere ❯

Job

Er du en passioneret ildsjæl med en pensel? Så søg job hos Malermester Lakner - vi prioriterer gode arbejdsforhold meget højt. Bl.a. får medarbejderne udleveret arbejdstøj.

Læs mere ❯