Professionel opsætning af tapet i hele Storkøbenavn

Undgå besværet og få en maler til at sætte tapet op til en lav pris

Opsætning af tapet

Har du problemer med at sætte tapetet op? Eller har du bare ikke lyst eller tiden til det?

Så ring til Malermester Lakner. Vores dygtige og professionelle malere er vant til at sætte tapet op, og kan derfor klare det hurtigt og med et flot resultat.

Hvorfor få en fagmand til at sætte tapet op?

  • Vores professionelle og kompetente fagfolk har stor erfaring med opsætning af tapet. Og med mange års erfaring er du garanteret et super flot resultat
  • Da det at sætte tapet op ikke er en kompliceret opgave for en maler, er det for de fleste af vores kunder oplagt at ringe efter os, i stedet for at stå og bruge tid på det selv

Tapetopsætning i hele Storkøbenhavn

Vi har kunder i hele Storkøbenhavn, som vi har hjulpet med opsætning af tapet, og vi kommer naturligvis også gerne forbi dig.

Vi kører ud på hele Amager og i Storkøbenhavn så ring endelig, hvis du vil have hjælp til at sætte tapet op. Vi hjælper dig også gerne, hvis du skal have opsat fotostater.

Få et tilbud på tapetopsætning

Vi kommer gerne ud og giver et ganske uforpligtende tilbud på opsætning af tapet. Vi dækker hele Amager (inkl. Dragør og Kastrup) og hele Storkøbenhavn, inklusive brokvartererne Østerbro, Nørrebro, Vesterbro samt Frederiksberg.

Ring til os nu på 70 255 755 eller send en besked i formularen for et tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

REFERENCER - FOR FLERE KLIK HER.

Din sikkerhed for godt håndværk

Eksempler på tidligere kunder

Erhverv

Vi har mange års erfaring med erhvervskunder, og vi har håndteret de
helt store virksomheder, men udfører også maleropgaver for mindre virksomheder. Læs mere ❯

Dekoration

Giv rummet karakter med et opsætning af trykt logo eller malet direkte på væggen, tapet, fotostat eller lign. Vi arbejder med stor præcision og snilde.


Læs mere ❯

Job

Er du en passioneret ildsjæl med en pensel? Så søg job hos Malermester Lakner - vi prioriterer gode arbejdsforhold meget højt. Bl.a. får medarbejderne udleveret arbejdstøj.

Læs mere ❯